STYLISH XRH

Daikin Stylish XRH är del av Daikins Optimised Heating-serie, vilket innebär att den är särskilt utvecklad för att fungera väl i vårt ombytliga nordiska klimat.

KONTAKTA OSS
Stylish XRH

Stylish XRH

Daikin Stylish XRH är del av Daikins Optimised Heating-serie, vilket innebär att den är särskilt utvecklad för att fungera väl i vårt ombytliga nordiska klimat. Den klarar därmed av att leverera skön värme och behaglig svalka, för att du ska kunna njuta av ett jämnt inomhusklimat. Dygnet runt. Året om.

Extra varm temp

Stabila rumstemperaturer

Stylish använder en intelligent värmesensor för att mäta yttemperaturen i rummet genom att dela upp det i ett rutnät med 64 olika rutor. När aktuell rumstemperatur har fastställts distribuerar grid eye-sensorn luften jämnt genom rummet innan den växlar till ett luftflödesmönster som styr varm eller sval luft till de områden som behöver det.

Styr den fråndin mobil

Produkten har inbyggd WiFi.

Öppen spis-logik

Stylish XRH stänger likt andra luftvärmepumpar inte av sig när önskad temperatur är uppnådd. Istället går den på fläktdrift för en jämnare värme i huset.

Kallt klimat

Extra kraftfullt läge

Stylish XHR behåller den nominella effekten enda ner till -25°C.

Multisplit - för ett rum eller flera

Med Daikin multisystem kan du ansluta upp till 5 inomhusenheter med en utomhusenhet. Varje inomhusenhet kan styras individuellt.

LÄS MER

Alltid under kontroll

Ladda ner appen Daikin Online Controller, anslut din luftvärmepump till Wi-Fi och styr ditt klimat från valfri plats. Det är så enkelt.

LÄS MER

Relaterade produkter

Daikin

Daikin Emura

Daikin Emura behagar ögat och upprätthåller ett personcentrerat förhållningssätt – med ett starkt fokus på komfort och användarerfarenhet – för att förbättra ditt välbefinnande i hemmet.

Läs mer
DOLD TAKKASSET FFA-A
Daikin

Dold takkasset FFA-A

Unik design på marknaden som smälter snyggt in genom att ligga helt plant mot innertaket.

Läs mer
Daikin Solo XRH
Daikin

Solo XRH

Daikin Solo XRH är ett riktigt kraftpaket i liten förpackning.

Läs mer