SLIM LZ

Panasonic LZ25TKE är utrustad med Econavi som gör värmepumpens miljöpåverkan så liten som möjligt och bidrar med besparingar för dig.

KONTAKTA OSS

Slim LZ

Panasonic LZ25TKE är utrustad med Econavi som gör värmepumpens miljöpåverkan så liten som möjligt och bidrar med besparingar för dig. Econavi känner av om det är soligt, mulet eller natt och anpassar sig efter förhållandena.  Till exempel om luftvärmepumpen skulle vara inställd på värme, så känner den av om det är mulet eller mörkt och ökar då effektiviteten.

Luftrenande värmepump

Econavi för extraenergibesparing

Panasonics LZ-modeller är utrustade med Econavi som känner av om det är soligt, mulet eller natt och anpassar sig efter förhållandena. .

Energieffektiv värmepump

EnergieffektivitetA+++

Tack vare Panasonics originalinverterkompressor, värmepumpens hjärta, kan höga energieffektivitetsnivåer uppnås och därmed minskar driftkostnaderna

R32 Köldmedium

HERO använder sig av det nya köldmediet R32. Med det nya köldmediet R32 gör du miljön en tjänst då det har en mindre miljöpåverkan än sina föregångare.

Kraftfull värmepump

5 års garanti

Utöver modern design, högsta kvalitet, lång livslängd och överlägsen driftsekonomi följer också 5 års garanti på din luftvärmepump.

Extra varm temp

Underhållsvärme

Slim LZ har en funktion för underhållsvärme vilket är perfekt för ställen där man vill hålla en lägre temperatur under uppvärmningssäsongen.

Relaterade produkter

Panasonic

Flagship HZ

Tack vare dess enastående prestanda och tillförlitlighet, är det en av de bäst säljande värmepumparna i Norden.

Läs mer
Panasonic

GOLVMODELL

Nordisk golvmodell med nanoe™ X-teknik.

Läs mer