SHORAI EDGE

Med en design som sticker ut och med en mycket hög energieffektivitet A+++ SCOP 5,1 är Toshiba Shorai Edge den optimala värmepumpen för det moderna svenska hemmet.

KONTAKTA OSS
Shorai Edge

Shorai Edge

Toshiba Shorai Edge senaste tillskottet i Toshiba värmepumpfamilj. Med en design som sticker ut och med en mycket hög energieffektivitet A+++ SCOP 5,1 är SHORAI Edge den optimala värmepumpen för det moderna svenska hemmet. Med en värmeeffekt på upp till 7,7 kW klarar SHORAI Edge att hålla varmt vart du än befinner dig i Sverige. Utrustad med många smarta funktioner såsom bl.a. braskaminfunktion, tyst utedel, 8°, manuell avfrostning. Vill man köra SHORAI Edge som AC fungerar det mycket bra, hög effekt även i kyl drift 4,5 kW. Med Hada care funktionen sprider SHORAI Edge den kalla luften på ett smart sätt.

Extra varm temp

Ultimat komfortner till -25°C

SHORAI Edge har flera funktioner för komfort under de tuffaste förhållanden. Dess effektivitet året runt kommer att hålla dig varm även när utomhustemperaturen faller ner till -25°C!

Absolut tystnad

För att minska ljudnivån och förbättra komforten är SHORAI Edge försedd med funktionen tyst drift för att reducera ljudnivån på utomhusenheten.

Kraftfull värmepump

Out-of-the-boxinstallation

Enkel, optimerad montering tack vare utstansade markeringar för röranslutningar. Långa rör för enklare väggenomföring. Detta möjliggör snabbare installationstid.

Energieffektiv värmepump

Hög verkningsgrad förbästa besparing

Energiklass A+++ i värmning och A++ i kylning. SHORAI Edge finns i storlekarna 25 och 35.

Kallt klimat

Extra avfrostning

Med forcerad avfrostning från fjärrkontrollen säkerställs att enheten
kan användas även vid de mest extrema temperaturerna.

Relaterade produkter

Toshiba Haori
Toshiba

Haori

TOSHIBA Haori ett helt nytt tänk vad gäller värmepump. Funktion möter inredning.

Läs mer
Daiseikai 9.5
Toshiba

Daiseikai 9.5

TOSHIBA Daiseikai är storsäljaren som verkligen levererar energieffektiv värme, när du som mest behöver det.

Läs mer